toneexcel.com

Image and video hosting by TinyPic"

toneexcel.com - An infographic by the team at toneexcel.com

Embed toneexcel.com on Your Site: Copy and Paste the Code Below

Setiap tahun ada cabutan bertuah yang memungkin anda mendapat pakej pelancongan percuma keluar negara dengan hanya menjadi pengguna simkad ToneExcel. Pakej ini ditanggung 100% oleh ToneExcel, daripada tiket kapal terbang pergi dan balik, hotel penginapan dibayar sepenuhnya oleh ToneExcel, malahan duit poket juga diberikan kepada yang bertuah utk mereka berbelanja. Tahun 2016 mungkin anda yang bernasib baik akan pergi bercuti ke Istanbul, Turkey. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini? ________________________________ Image and video hosting by TinyPic"

toneexcel.com - An infographic by the team at toneexcel.com

Embed toneexcel.com on Your Site: Copy and Paste the Code Below

Jika anda mengajak orang lain menggunakan simkad Toneexcel ini, anda akan diberikan upah bercerita sebanyak RM20 setiap seorang yang menjadi pengguna simkad ToneExcel, dan upah tersebut dimasukkan terus kedalam bank akaun anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini? Setiap kali mereka topup dimana jua kedai2 yang menjual topup seluruh Malaysia, anda akan diberikan komisyen sebanyak 6% dari nilai topup mereka. Setiap kali itu maknanya selama mereka masih memakai simkad ToneExcel tersebut anda akan mendapat 6% dari nilai topup mereka tanpa mengurangkan jumlah kredit mereka. Kalau mereka topup RM10, maka anda akan mendapat 60 sen. Komsiyen ini akan dimasukkan terus sebulan sekali kedalam akaun bank anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini? ____________________________ ______________________________ _______________________________ _______________________________ ________________________________ ________________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________________________
___________________________________________

Khamis, 22 Jun 2017

Tone Excel : Cara mudah nak dapat duit sampingan yang lumayan









: Cara mengaktifkan simkad ToneExcel.  

Terdapat 2 cara untuk aktikfan simkad ini. Anda boleh gunakan mana2 satu cara yang sesuai untuk anda.

Cara 1: Aktifkan simkad toneExcel melalui cara SMS.

Bila simkad sudah ada ditangan, anda boleh aktifkan sendiri. Caranya ambil handphone anda dan hantar SMS seperti ini. (Ingat, gunakan mana2 phone yang ada dan jangan gunakan simkad toneexcel ini kerana ia belum boleh digunakan lagi)

ad Nama SN PUK IC alamat penuh idp(no id penaja anda)
hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769
Jika anda ingin menggunakan whatsapp, hantar ke 010-5335 793 


No id penaja anda adalah 1304973 

Contoh sms pendataran yang perlu dihantar.
ad ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya idp1304973

Dalam tempoh 15 minit anda akan mendapat reply pemberitahuan no. id anda dan no. simkad baru itu. Kalau dalam masa 15 minit, masih tak dapat reply call terus Data Entry 03-7773 1454 atau 011-1508 1515 dan tanya tentang status pendaftaran anda.

Selepas anda telah mendapat id dan no. tunetalk, simkad toneexcel itu sudah boleh digunakan untuk buat call, terima call, hantar sms, terima sms, dan boleh untuk langgan internet.

Rabu, 21 Jun 2017

Strim Langsung EMMA AMAN

Strim Langsung EMMA AMAN

5 MAZELAN ABAS TIPS POWER ONLINE BUSINESS TUNETALK TONEEXCEL AFFILIATE P...

TO

Thai Airasia X Airbus A330-300 HS-XTA Landing and Takeoff [NRT/RJAA]

Satu persatu jutawan toneexcel muncul

Salam sejahtera 
Kita semua tahu atau pernah mendengar kisah Br. Naim dan Br. Hafidz. Mereka antara contoh anak mudah yang belajar sampai universiti, dan habis belajar terus tak kerja tetapi mempunyai pendapatan sekitar RM40,000-50,000 sebulan. Kerana mereka dah mula buat bisnes Tone Excel semasa belajar di universiti lagi.
Masalahnya di Tone Excel ini bukan 2 orang itu sahaja yang mengalami sindrom pencen tinggi semasa muda, tetapi terlalu ramai sampai sukar untuk menjejaki mereka ini.
Ini salah satu contoh, Adik Muhammad Iqmal (14 tahun), bulan lepas jadi Naib Juara Tajaan Tertinggi dengan 47 orang. Sebulan saje dia dapat 47 orang pelanggan utk menggunakan simkad Tone Excel. Saya rasa lepas SPM adik ni jadi jutawan muda rasanya. Amin.
Jika emmaaman belum lagi sertai Tone Excel ini, cepatlah lihat di www.toneexcel.biz atau boleh hubungi saya terus.
Kalau dah sertai toneexcel ini, cepat2lah promosi dan selalulah promosi kepada orang lain, kalau budah 14 tahun boleh buat, kenapa kita tak boleh buat.
Satu persatu jutawan tone excel muncul, bermula dari Mr Melvin, Abang Ishak, Hamka, Rosanne, Dato Jah, Slay, Naim, Hafidz, Zamri Nayan, Sazali, Chia Jun Jit, Razif Yusof, Saiful Nizam, Baskaran, ngan chia nee, fung ka ket, Cikgu Sahad, Yahya Suhaimi, Pascalis Lim, Yazid Daud, ... dan terus dan terus lagi, saya sedang menunggu nama emmaaman sebagai jutawan toneexcel seterusnya.
Mazelan Abas
011-3553-8694

Selasa, 20 Jun 2017

Teknik promosi di facebook Pelajaran 1

Salam 
Ramai yang mengadu kepada saya bahawa  teknik promosi yang mereka lakukan melalui facebook, tidak mendatangkan hasil, saya pun tak tahu dimana silapnya. Rasanya dah macam2 teknik saya kongsikan, mungkin ianya belum serasi lagi dengan anda. Jadi saya mengambil keputusan untuk menerangkan langkah demi langkah cara nak promosi di fb ini.
Teknik iklan di facebook yang saya gunakan.
Iklan melalui facebook adalah antara cara yang termudah, berkesan tetapi tak ramai yang menggunakan sepenuhnya. Ada juga yang menggunakan teknik ini untuk satu jangka masa tertentu tetapi tidak mendatangkan hasil langsung, menyebabkan mereka merasa kecewa dan berhenti separuh jalan. Tetapi kebanyakkannya tidak sedar teknik yang mereka gunakan adalah SALAH dan langsung tidak sama dengan teknik yang saya gunakan. Sebab itu hasilnya pun tidak sama. Saya dapat taja orang melalui facebook, anda tidak dapat taja orang melalui facebook. Saya setiap bulan dapat menaja orang baru selama bertahun2 hanya melalui facebook sahaja, tetapi ramai yang nak dapat sorang pun payah.

Oleh itu saya akan terangkan langkah2 bagaimana anda boleh buat promosi melalui facebook dengan cara yang betul.
Pertama sekali, sebelum anda memulakan promosi di facebook, ada banyak persediaan awal yang perlu dilakukan terlebih dahulu.
Persiapan sebelum menjalankan promosi di facebook
1. Update Cover Photo dan Update Profile Picture.
Cover photo : Letakkan gambar yang anda sedang mempromosikan simkad Tone Excel ini. Letakkan ayat seperti "Saya pengguna simkad Tone Excel, dan saya dapat duit setiap bulan yang diberikan oleh Tone Excel"

Profile Picture: Mestilah letak gambar wajah anda sendiri, jangan letak gambar kucing ke, gambar pemandangan ke, gambar anda pakai topeng ke, gambar anak atau gambar baby.
Lihat Contoh dibawah ini.
saya akan sambungkan esok, insyaAllah dengan Pelajaran 2. Tetapi pastikan yang anda sudah pun mempraktikkan ilmu dari Pelajaran 1 ini, jika tidak sukar untuk anda faham Pelajaran 2, kerana ia sentiasa berkait-kait antara peringkat ke satu peringkat yang lain.

Terima Kasih
Mazelan Abas
011-3553-8694
www.toneexcel.biz

Teknik promosi facebook - Pelajaran-3

Salam sejahtera 
Hari ini saya nak sambung pelajaran-3, tetapi sebelum itu, ada yang beritahu saya, pelajaran-1 pun mereka tak lepas lagi. Cover photo tu saya tak pandai nak letak2 apa2 tulisan macam en. mazelan.
Tak apa, kalau tak boleh letak gambar yang ada tulisan, letak sahaja gambar selfie kita sorang2 atau bersama keluarga sambil memegang simkad toneexcel, itu pun dah kira ok.
Cuma jangan letak gambar yang mengarut2 sahaja, sudah lah. Lihat contoh dibawah ini:

Sebelum saya teruskan ke pelajaran-3, saya nak tanya pelajaran-2 dah buat ke belum? Dah mula unfriends kan orang2 yang bukan prospek ke belum? Kalau belum, buatlah, kata nak berjaya dapat komisyen ribu2 dalam tone excel ini.
Ok, kita sambung dengan pelajaran-3.
3. Add friends sehari seramai 50 orang.
Add friends orang yang boleh dijadikan prospek.
Anda boleh cari bakal prospek di bahagian like group-group bisnes atau pun melalui page-page pakar motivasi perniagaan.
Untuk lebih faham sila lihat video dibawah ini:
Bila dah faham, buatlah teknik ini untuk tambahkan friends anda.
Kita jumpa di pelajaran ke-4
Mazelan Abas
011-3553-8694
www.toneexcel.biz/8694



Isnin, 12 Jun 2017

Testimoni Pengedar Simkad Tone Excel










Kenapa anda perlu bertukar kepada simkad ToneExcel?

Kerana anda akan mendapat banyak kelebihan berbanding dengan handphone yang anda gunakan sekarang.

Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain. Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat, telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype, boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz micro, coverage luas seluruh Malaysia, topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk), malah dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk, charge panggilan, sms dan internet yang berpatutan berbanding dengan yang lain.

Daripada segi service simkad ToneExcel tidak banyak beza, pendek kata apa yg simkad lain boleh buat, simkad toneexcel juga boleh buat.

Daripada segi kelebihan yang simkad ToneExcel ada tetapi simkad lain TIADA:

1. Setiap kali anda topup terus RM30, anda akan dapat kredit RM30 ditambah dengan 1G data percuma untuk satu bulan. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

2. Jika jumlah topup penggunaan anda melebihi RM50 dalam tempoh sebulan, maka bulan depannya anda akan diberikan perlindungan kemalangan insuran percuma sebanyak RM50,000.00 yang diberikan oleh Etiqa Takaful. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?


my metro air asia tone group

Setiap tahun ada cabutan bertuah yang memungkin anda mendapat pakej pelancongan percuma keluar negara dengan hanya menjadi pengguna simkad ToneExcel. Pakej ini ditanggung 100% oleh ToneExcel, daripada tiket kapal terbang pergi dan balik, hotel penginapan dibayar sepenuhnya oleh ToneExcel, malahan duit poket juga diberikan kepada yang bertuah utk mereka berbelanja. Tahun 2016 mungkin anda yang bernasib baik akan pergi bercuti ke Istanbul, Turkey. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?


myMetro
Kuala Lumpur: Syarikat penerbangan tambang rendah terbaik dunia, AirAsia kini menawarkan kembali promosi kira-kira tiga juta tempat duduk percuma bagi kempen terbarunya untuk tempoh perjalanan antara 15 Januari hingga 28 Ogos 2018.
Tempahan yang boleh dibuat hingga 11 Jun membolehkan pelanggan menikmati tambang serendah RM0 ke pelbagai destinasi termasuk dari Kuala Lumpur ke Johor Bahru, Pulau Pinang dan Surat Thani, dari Pulau Pinang ke Langkawi dan Singapura serta dari Johor Bahru ke Terengganu.
Ketua Pegawai Komersial Kumpulan AirAsia Siegtraund Teh berkata, tawaran tempat duduk percuma itu adalah peluang terbaik yang perlu dimanfaatkan orang ramai untuk merancang jadual percutian mereka bagi tahun depan.
“Menerusi tawaran ke pelbagai destinasi menarik, ia amat sesuai dijadikan peluang untuk mereka bercuti panjang atau singkat pada hujung minggu,” katanya dalam satu kenyataan, baru-baru ini.
Penumpang yang menaiki AirAsia X juga berpeluang menikmati tambang serendah RM199 bagi destinasi Kuala Lumpur ke Perth dan Chongqing selain dapat menggunakan kemudahan katil rata premium yang mendapat anugerah untuk destinasi dari Kuala Lumpur ke Beijing, Shanghai, Osaka, Busan, Auckland, Gold Coast dan destinasi lain pada tambang hanya RM899.
Malah, tawaran kemudahan katil rata di bawah The Premium Flatbed serta Premium Flex itu turut disertakan dengan insurans perjalanan bagi semua penerbangan terus dari Malaysia ke Thailand.
Pemegang kad prabayar BIG AirAsia boleh membuat tempahan di airasia.com, AirAsiaGo dan AirAsia Expedia manakala pemegang akaun Citibank di Malaysia akan mendapat tawaran eksklusif iaitu 100 tempahan pertama harian dengan Kad AirAsia-Citi berpeluang menerima baucar elektronik RM50 AirAsia.

Sabtu, 10 Jun 2017

Siri Buat Duit Dengan Tone Excel : Kelebihan buka 3 akaun by: Mazelan Abas

toneexcel sdn bhd











 LAMAN WEB IKLAN PERCUMA/BERBAYAR

Anda boleh mempromosikan link anda melalui IKLAN ke laman web percuma / berbayar. Antara web yang boleh anda buat promosi:
Senarai Web untuk tujuan promosi
www.cari.com.my
www.lelong.com.my
www.webportal.com.my
www.bangsar.net.my
www.hotclassifieds.com.my
www.iklanpercuma.com
www.iklan.com.my
www.iklanpercuma.biz
www.freeiklan.com
www.freeiklanpercuma.com
www.iklaniaga.com
www.iklanbest.com
www.iklanmy.com
www.interniaga.com
www.ruangiklan.com
www.iklan101.com
www.bincangniaga.com 
www.johorguide.com
www.iklanfree.com
www.intrenamayc.com/iklan/
www.dcari.net
www.hot-iklan.com
www.iklanfree2u.com
www.plazacentre.net
www.iklansabah.com
www.rapidclassified.com
www.multiads.net
www.coastclassies.com.au
www.iklansaya.com
www.iklancyber.net
www.malaysiantrader.net
www.peng-u.com
www.bizmalaya.net
www.iklan.net.my
www.iklanperdana.com
www.susahsenang.com

www.iklan-percuma.com
www.iklanfree2u.com
www.worldiklan.com
www.negarakumalaysia.com

www.jendelasiber.net
www.zoneiklan.com
www.iklan-niaga.com
www.iklanterkini.com
www.malaysiafreeiklan.com
www.iklandisini.com
www.iklaneka.net.my
www.ez-iklan.com
www.my4dollar.com
www.freeads-online.com
 





TONEEXCEL.COM

TONEEXCEL.COM

TONEEXCEL.COM







www.usfreeads.com
www.bkclassifieds.com
www.ekedai2u.com
www.5ringgit.com
www.klcc.com
www.freeads.com.my
www.cmalaysia.net
www.classified.hotplugins.com
www.free.com.my
www.classifieds88.com
www.swapshop.co.nz

www.peng-u.comc
www.jomklik.com
www.carigold.com
www.web-life.org
www.talkgold.com
www.dreamteammoney.com
www.money-talk.org
www.moneymakergroup.com
www.classifieds.singnet.com.sg
www.classads.com.sg
www.yello.com.sg
www.singaporeexpats.com
www.findthis.com.sg
www.buysellhub.com
www.theweb.com.sg
www.brudirect.com
www.onebrunei.com

www.iklanperdana.com
www.usale.us
www.freeadvertisingforum.com
www.yello.com.my
www.free-advertising.1-milliondollarhomepage.com
www.harakahdaily.com
www.bharian.com.my
www.kedahonline.net
www.webkl.net
www.virtualfriends.net
www.rajaadsense.com/forum/
www.wangcyber.com/forum/
www.myuitm.com
www.bincang.net
www.virtualfriends.net
www.mesti.my

Jumaat, 9 Jun 2017

Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara..pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja Testimoni mereka-mereka yang berjaya

























Bukti seorang anak muda yang masih lagi belajar pun mampu berjaya di Toneexcel. Mula menyertai Toneexcel ketika masih menuntut di UIA. Kini pendapatan beliau di Toneexcel melebihi RM150 ribu setiap bulan.
Ramai lagi yang berjaya ubah kehidupan dengan menggunakan simkad Toneexcel. Rugi kalau masih guna telefon tapi tidak menggunakan simkad Toneexcel. Hanya tukar simkad dan mula perkenalkan simkad Toneexcel ni kepada kawan-kawan dan pengguna telefon kita akan dibayar setiap bulan.
 Yazid Daud 

dalam masa 7 bulan menyertai bisnes Toneexcel sudah berjaya menjana pendapatan RM30,000 sebulan dan telah berjaya mendapatkan sebuah kereta BMW ni..semuanya hasil dari bonus Toneexcel..sekarang berpendapatan 6 angka...anda bila lagi??
Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..
 Razif Yusof.
 Berasal dari Pulau Pinang. Dia merupakan pakar bisnes melalui internet. Tidak bekerja, hanya online merupakan sumber pekerjaan tetap beliau. Dengan pendapatan puluhan ribu ringgit setiap bulan daripada ToneExcel, facebook merupakan salah satu media wajib untuk mengembangkan perniagaan beliau. Sehingga hari ini, promosi melalui Facebook merupakan senjata utama yang dimilikinya.
 Sulaiman Ismail.
Rakan2 panggil dia Slay. Dulu bekerja sebagai ADK (Anti Dadah Kebangsaan). Mula melakukan bisnes ToneExcel pada tahun 2013 menggunakan Teknik promosi di Facebook. Masa begitu pantas berlalu. Usaha beliau tidak sia-sia. Sekarang ini, dengan pendapatan melebihi RM50,000 setiap bulan. Orang yang tidak sombong dan merendah diri. Sudah pun berhenti kerja sepenuhnya, dan masih lagi pengguna setiap Teknik Hasil100Fb sehingga ke hari ini.
 Zulkifly Hasidin.
Menjalankan bisnes ToneExcel 4 tahun yang lalu. Pada awal tahun 2015 ujian Tuhan menduga beliau dengan penyakit stroke, dan hanya mampu berkerusi roda sahaja ketika ini. Tidak mempu bekerja lagi dimana beliau merupakan bekas pengurus pusat jualan kenderaan. Sempat beberapa tahun mempromosikan bisnes ini. Bila sakit menyerang, maka beliau tidak dapat bekerja, maka gaji pun hilang, pencen sudah tentu tiada, tetapi beliau bersyukur nikmat Tuhan yang tidak disangka-sangka, Tone Excel tidak pernah melupakan beliau, tidak pernah lupa membayar komisyen yang menghampiri RM20,000 sebulan sehingga kehari ini. Semua bermula 4 tahun lalu beliau meyediakan payung sebelum hujan. Menjalankan bisnes ToneExcel ketika masih sihat, dan ini merupakan rezeki dari sumber yang tidak disangka-sangka.
Shukeri Mohamed.
Menjalankan bisnes ToneExcel bermula 2010 sehingga 2011 sahaja, dia selepas itu beliau diserang sakit buah pinggang. Sekarang hanya mampu berkerusi roda. Selepas 2011 dia langsung tidak mampu menjalankan apa2 bisnes lagi. Tiada pencen, tiada insuran yang mahu menanggung kehidupan beliau. Syukur, didalam Tone Excel ini ada pasif income. Selama 4 tahun, setiap bulan, sehingga kehari ini, beliau masih menerima komisyen dari Tone Excel dalam lingkungan RM4,000 sebulan. Kata beliau yang saya ingat sehingga kehari ini " Kalau saya mati hari ini pun saya dah tak kesah, saya tahu pencen dari Tone Excel tetap boleh diwarisi oleh keluarga saya, walau pun saya dah tiada lagi".
Rosanne Goh.

Tinggal di Johor Baharu. Dulu bekerja dikedai handphone sebagai juru jual dan McDonald dengan pendapatan sekitar RM2,000 sebulan. Tiga tahun dia menggunakan 100% promosi ToneExcel melalui Facebook, sekarang ini dia menikmati pendapatan sekitar RM100,000 sebulan. Sudah tidak bekerja lagi, tetapi masih menggunakan teknik ini sehingga ke hari ini. Mungkin anda sukar ingin percaya, sebenarnya beliau sendiri masih tak percaya yang sekarang ini dia sudah hampir bergelar JUTAWAN ONLINE.
Hamka Marsaling. 

Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia menyertai ToneExcel dan menggerakkannya dengan cara offline dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan. 3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah juga secara CASH, 100% dari komisyen ToneExcel.

Dato Jahlilawati Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai “Kak Jah” merupakan salah seorang lagi usahawan Toneexcel yang berjaya.
 Rekod income Kak Jah:
  • Bulan Pertama => Income terus 4-Angka sebulan (RM4 Ribu)
  • Bulan ke-3 => Dah 5-Angka (RM17 Ribu)
  • Bulan ke-9 => Capai 6-Angka sebulan (RM125 Ribu)..., ya hanya di bulan ke 9
  • Bulan ke-10 => Dah ada 21 Branches di bawah rangkaian Kak Jah; (RM184 Ribu)
Bukti pendapatan Tuan Mazelan Abas pada bulan Februari 2014..RM352,407.71!!! Hanya kerana sekeping simkad berharga RM90 beliau mendapat bonus lebih 1/4 juta sebulan. Anda rasa ok ke tak kalau guna simkad Toneexcel ni??

Inilah hasilnya, Tuan Mazelan Abas beli kereta BMW ni secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel ni 7 angka sebulan..
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.









Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.


Khamis, 8 Jun 2017

Buku Promosi Bisnes ToneExcel yg pertama

Selamat sejahtera  semoga ceria disamping keluarga tercinta?

Saya dapati masih ramai yang menyertai bisnes ini, tetapi menghadapai masalah "nak cari orang". Susah nak menerangkan kepada orang lain, menyebabkan level 1 masih tiada downline lagi.

Ada juga yang menghadapi masalah susah nak bantu downline, kerana dia pun baru masuk, jadi masih tak banyak yang diketahui lagi.

Beberapa minggu ini saya sibuk memikirkan cara terbaik untuk menyelesaikan masalah diatas, bincang punya bincang, saya cuba cara ini. Mudah-mudahan ia dapat membantu kita semua.

Saya buat buku yang mengandungi semua maklumat mengenai bisnes ToneExcel ini. Dengan kata lain, buku ini ada A sampai Z. Saya buatkan buku ini dengan objektif, jika seseorang tersebut berminat, dan hanya berpandukan buku tersebut, dia dah boleh jalankan bisnes ini tanpa perlu bantuan upline dia. Dalam buku ini ada cara-cara SMS, cara nak dapatkan simkad, bahagian soal jawab dan macam2 lagi.

Saya buatkan buku ini dengan kualiti yang baik sedikit, dengan harapan bila anda berikan buku ini pada orang lain, kalau dia tak minat, rasanya dia tak akan buang buku tersebut,  kalau dia letak diatas meja sekali pun, rasanya tentu ada ahli keluarga dia yang akan baca. Masa kita jumpa orang lain dan memberi penerangan kita akan bercerita tentang kelebihan toneexcel ini, selepas mereka pulang kerumah, biarkan buku ini menyambung cerita kita dirumah mereka. Mereka akan lebih faham kerana dirumah mereka lebih tenang untuk mendengar cerita dari buku ini. Buku ini akan menjadi agen kepada anda untuk mengembangkan network anda.

Dalam buku tesebut, dimuka pertama, anda boleh masukkan nama anda, no hp anda dan no idp anda. Jadi jika ada yang berminat pastinya mereka akan menghubungi anda.

Jika anda dah ada downline, yang agak aktif, galakkan mereka dapatkan buku ini, kerana, jika mereka ada masalah, mereka boleh rujuk dalam buku ini, mereka tak perlu ganggu kita, kan mereka sudah boleh menjadi berdikari. Mereka boleh bergerak sendiri.

Jadi jika emmaaman berminat untuk mendapatkan buku ini boleh buat tempahan secara online, bank in kan kedalam akaun saya, nanti saya poskan, harga senaskah RM12. Saya cadangkan kalau boleh jangan ambil senaskah sahaja, kerana lagi banyak buku ini anda miliki lagi banyak agen anda yang boleh bercakap secara diam diluar sana.

Untuk mendapatkan buku ini boleh klik disini


TONEEXCEL.COM


Terima kasih kembali.
Mazelan abas
011 3553 8694
_____________________________________________________________
1) Jika anda belum lagi menyertai program ini dan berminat untuk mendapatkan hasil sepenuhnya dari handphone anda, sila hubungi rakan2 yang telah mempromosikannya kepada anda.





Isnin, 5 Jun 2017

Contoh Pendapatan Dari TuneTalk ToneExcel





 Kelebihan Simkad ToneExcel  

1. Pelanggan mudah untuk topup. Topup TuneTalk ada dijual dikedai-kedai biasa, 7eleven, station minyak, speedmart, pasaraya-pasaraya, malah topup TuneTalk boleh diperolehi di maybank2u dan cimbclick.

2. Topup boleh dilakukan pada nilai RM5, RM10, RM30, RM50, RM100.
3. Ketika ini TuneTalk sedang menjalankan beberapa promosi untuk pengguna simkad ToneExcel:
a. Jika pelanggan topup RM30 maka mereka akan dapat PERCUMA data sebanyak 1G untuk sebulan.
b. Setiap kali pelanggan tambah nilai, mereka akan mendapat point, dan point2 ini kalau dikumpulkan, mereka boleh menukarkan kepada tiket AirAsia secara PERCUMA.

4. Pelanggan anda boleh terdiri dari warga Malaysia atau luar negara.
5. Simkad ToneExcel boleh digunakan diseluruh negara dengan charge roaming.

6. Pelanggan juga boleh mengekalkan no lama kedalam simkad ToneExcel. Kepada pelanggan yang mengekalkan no. lama, pada tahun 2015 ini, mereka berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah sebuah kereta myvi, dan pengedarnya akan mendapat hadiah wang tunai sebanyak RM25,000. Pada tahun 2016, berkemungkinan pelanggan berpeluang memenangi hadiah BMW 3-series.