Hasil100FB.com

Image and video hosting by TinyPic"

toneexcel.com - An infographic by the team at toneexcel.com

Embed toneexcel.com on Your Site: Copy and Paste the Code BelowSetiap tahun ada cabutan bertuah yang memungkin anda mendapat pakej pelancongan percuma keluar negara dengan hanya menjadi pengguna simkad ToneExcel. Pakej ini ditanggung 100% oleh ToneExcel, daripada tiket kapal terbang pergi dan balik, hotel penginapan dibayar sepenuhnya oleh ToneExcel, malahan duit poket juga diberikan kepada yang bertuah utk mereka berbelanja. Tahun 2016 mungkin anda yang bernasib baik akan pergi bercuti ke Istanbul, Turkey. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

________________________________Image and video hosting by TinyPic"

toneexcel.com - An infographic by the team at toneexcel.com

Embed toneexcel.com on Your Site: Copy and Paste the Code BelowJika anda mengajak orang lain menggunakan simkad Toneexcel ini, anda akan diberikan upah bercerita sebanyak RM20 setiap seorang yang menjadi pengguna simkad ToneExcel, dan upah tersebut dimasukkan terus kedalam bank akaun anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

Setiap kali mereka topup dimana jua kedai2 yang menjual topup seluruh Malaysia, anda akan diberikan komisyen sebanyak 6% dari nilai topup mereka. Setiap kali itu maknanya selama mereka masih memakai simkad ToneExcel tersebut anda akan mendapat 6% dari nilai topup mereka tanpa mengurangkan jumlah kredit mereka. Kalau mereka topup RM10, maka anda akan mendapat 60 sen. Komsiyen ini akan dimasukkan terus sebulan sekali kedalam akaun bank anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

____________________________Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Isnin, 31 Julai 2017

toneexcel sdn bhdBuat duit dengan simkad ToneExcel.

  • Kita hanya mempromosikan dan menjual simkad ini kepada orang lain, dan kita akan mendapat komisyen setiap kali mereka topup simkad mereka. Kita boleh agak, berapa lama mereka akan gunakan simkad tersebut, selama itulah setiap kali mereka topup kita akan mendapat komisyen.

  • Tone Excel
  • Setiap kali orang di Level-1 kita topup, kita akan dapat 6% dari jumlah topup mereka. Maknanya kalau seorang itu sebulan topup RM50, maka kita akan dapat RM3. Mereka beli topup bukan dengan kita, mereka topuplah dimana2 kedai diseluruh Malaysia, tetapi kita dirumah dapat 6% komisyen dari topup mereka. Kita bukan jual topup, kita hanya menjual simkad sahaja.

  • Kita bukan hanya dapat dari level-1 sahaja, tetapi di level-2 kita akan dapat 3% komisyen dan di level-3 sebanyak 11% komisyen.

  • Kita tidak perlu risau tentang level-2 kita, kerana ia dikembangkan oleh orang di level-1 kita. Kita tidak perlu risau tentang level-3, kerana ia dikembangkan oleh orang di level-2 kita.

  • Kita akan dapat komisyen sehingga 3 level, dan setiap level itu adalah infiniti. Maksudnya kita boleh menaja seramai mungkin di level-1.

  • Lagi ramai di level-1 kita, maka lagi tinggilah komisyen bulanan kita. Kerana secara logiknya, jika level-1 kita ramai, sudah tentu automatik level-2 kita akan lebih ramai, jika level-2 kita ramai, sudah tentu automatik level-3 kita akan lebih lebih ramai.

  • Jika Level-1 kita sudah mencapai 100 orang, komisyen setiap level kita akan dinaikkan secara automatik. Ini bermakna komisyen bulanan kita juga akan naik secara mendadak.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan